Pool Master Pro

Pool Master Pro 1.3

Leuke pool game voor Android

VOOR

  • Goede besturing
  • Tutorial bij eerste gebruik
  • Spelen tegen vriend of computer

TEGEN

  • Geen online modus
  • Niet nauwkeurig bij lange-afstandschoten

Uitmuntend
8

Pool Master Pro is een gratis app voor Android toestellen waarmee je potjes biljart speelt. Het gaat hierbij om de Pool-variant, het spel waarin je ballen in de 6 beschikbare gaten schiet.

In Pool Master Pro speel je alleen, tegen de 'computer' of tegen een vriend (om beurten of op hetzelfde toestel). Je hebt bovendien de keuze uit 8-ball en 9-ball pool. Eerstgenoemde is de meest bekende variant, met 7 'hele', 7 gestreepte en 1 zwarte bal.

De eerste keer dat je Pool Master Pro speelt, krijg je een korte les over de besturing. Je plaatst de keu door met je vinger op het scherm te vegen en voor hoekafstelling gebruik je de witte bal onderaan de tafel. Afstoten doe je met de balk aan de rechterkant; hoe meer je naar beneden veegt met je vinger, hoe harder het schot. De graphics zijn degelijk en de besturing is ook in orde. Helaas blijkt wel dat Pool Master Pro moeite heeft met mikken bij lange-afstandschoten, hoe nauwkeurig je ook richt met de keu.

Ben je een poolfanaat of wil je gewoon wat tijdverdrijf voor je Android telefoon? Dan is Pool Master Pro een prima game voor jou. Tip: schakel de muziek in, want de soundtrack is een klassiek blues-deuntje dat helemaal past bij de biljart-atmosfeer.

Meeste downloads Sportspellen voor android

Meer
Pool Master Pro

Download

Pool Master Pro 1.3

Beoordelingen about Pool Master Pro